xGame

xGame
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 xGame Rules

Go down 
AuthorMessage
Lennox
Admin
avatar

Mesaje : 12
Data de inscriere : 2012-09-23
Varsta : 34
Localizare : Heaven

PostSubject: xGame Rules   Sat Sep 29, 2012 2:20 am

Romana

Nu folositi nume de caracter sau guild indecente! Pedeapsa ban nelimitat!

Comanda ''//gt'' de la Elite Clicker nu este permisa! Se pedepseste cu ban nelimitat!!

1. Staff Members.

1.1 Atitudinea necorespunzatoare / BL / lipsa de respect catre oricare membru al echipei de admini este strict interzisa.
Pedeapsa: banchat / disconnect, respectiv ban sau ban ip in cazuri extreme.

1.2 Orice amenintari catre orice membru al echipei de admini strict interzise.
Pedeapsa: delete account, si ban IP in cazuri extreme.

1.3 Aveti obligatia de a colabora cu adminii, de a arata iteme daca acest lucru va este cerut, si in general in orice situatie. Adminii nu va vor cere niciodata parola contului.

1.4 Sunteti obligati sa va opriti din orice actiune ostila impotriva altor jucatori atunci cand un GM apare in apropierea voastra. In mod special atunci cand actiunea este dirijata catre cel care a chemat GM-ul.
Pedeapsa: ban 3 zile.

1.5 Nu aveti voie sa mintiti membrii echipei de admini.
Pedeapsa: ban de la 7 zile la o luna.

1.6 Este interzis sa va dati drept membri ai Staff-ului, prieteni sau cunostinte ale celor care fac parte din Staff.
Pedeapsa: suspend 10 zile, sau cont sters in cazuri extreme.

1.7 Cand sunteti nemultumiti de comportamentul sau decizia unui GM aveti obligatia de a discuta problema cu GM-ul respectiv pt incercarea unei solutionari iar mai apoi, in cazul in care continuati sa fiti nemultumiti puteti formula o plangere la muxgame@yahoo.com .

Prin membrii echipei ne referim la toti Administratorii si la toti Game Masterii (GM-ii) serverului. Aceste reguli se aplica peste tot, inclusiv pe joc, pe forum, pe server-ul de IRC si in e-mailurile trimise noua.


2. Party
nu este obligatoriu.

2.1 Party full e considerat un party format din 4 sau 5 playeri.Cererea de party trebuie sa sune ceva de genul : "imi poti da si mie party te rog?" .. imi poti da si mie party? am si eu loc in party? .. nicidecum "PT", "party ma?" .. "pt plzzzzzzzzzzzzzz" .. "da ma party". Cererea de party se face pe un ton jovial , nicidecum pe unul imperativ .Daca nu veti cere party politicos,pm-ul aeste indreptatit sa va refuze dreptul de a intra-n party

2.2 KS (kill pe spot) la party (minim 2 playeri in party) interzis daca nu ai un party format din 3 membri !

2.3 Regula TAKE (preluarea unui spot de catre un party.)
-Take se poate face in momentul cand sunteti intr-un party cu un nr. superior de membri decat numarul de membri din party existent pe spot.
-La party full (4/5 membri) nu se poate face TAKE cu conditia ca toti membri party-ului sa se afle pe spot.

2.4 In cazul in care un jucator sau party incomplet refuza sa plece, face ks, stationeaza sau face pk pe un spot ocupat de un party full jucatorul sau partyul va primi ban

2.5 In cazul unui KS/take ilegal (party full/incomplet face ks/take unui party cu nr egal sau superior de membri) vor fi pedepsiti toti membrii party-ului care a gresit.

2.6 In cazul tarcurilor din arena, toti jucatorii din party trebuie sa fie prezenti in incinta tarcului. In cazul spoturilor de pe alte harti, componenta party-ului trebuie sa fie prezenta pe spot, si vizibila in print.

2.7 Actiunea de PK, este interzisa asupra unui party care ataca pe un spot (in toate mapele) .Pk-ul atrage o sanctiune cu ban de 3 zile . (printul cu pk asupra unui party care ataca pe spot trebuie sa aiba activat murderer . printurile trebuie sa fie facute cu f4 maxim ! )

Pentru reclamatii KS/stationare trebuie facut un print cu party-ul pe spot, si minim 3 printuri suplimentare cu 3 minute de ks/stationare . Printurile pentru KS/stationare pot fi facute doar dupa ce ati avertizat jucatorul/jucatorii sa se opreasca din KS sau sa paraseasca spotul. Atentie, perioada de stationare decurge DOAR din momentul in care i se spune (leave spot, Print 1.... ) jucatorului sau party-ului sa plece.

2.8 Regula PK nu protejeaza jucatorii outlaw lvl2, chiar daca se afla pe spot in party full.

2.9 Orice actiune menita sa deranjeze un party on (Ks/Pk/moveing players) va fi sanctionat. Pentru reclamatii, oricare membru al partyului on poate sa faca printuri, si sa le posteze.

2.10 PK este interzis la event Crywolf, Kanturu, Kalima (Kundum)

2.11 Un party se poate concentra pe doua spoturi, dar in cazul in care un player sau un party chiar mai mic decat cel ce deja detine spoturile, si vrea sa revendice unul din spoturi, atunci ceilalti se vor conforma si se vor concentra asupra unui singur spot.

3. KS/PK Golden

3.1 Cel care ajunge primul la golden castiga dreptul asupra acestuia. Pierde acest drept doar in cazul in care este omorat de golden/alt mob in timp ce il ataca.

3.2 Un jucator (party) nu poate ataca mai multi goldeni simultan. Daca un jucator trage in mai multi goldeni in acelasi timp si apare alt jucator, el este obligat sa renunte la area attack si sa se concentreze asupra unui singur golden.

3.3 Trebuie facute cel putin 2 printuri: 1) cand gasiti goldenul 2) cand vi se face ks/pk sau sunteti furat. Fara aceste printuri reclamatia nu este luata in considerare.


4. Scammeri/Santaj

4.1 Orice incercare de a insela un jucator prin trade va fi sanctionata.

4.2 Este strict interzis santajul de orice fel.

4.3 Pentru a putea dovedi acest lucru aveti nevoie de printuri cu tradeul si discutia de negociere a pretului.


5. Cheating

5.1 Este interzisa folosirea oricarui tip de aplicatie de tip hack/cheat.

5.2 Cei care sunt prinsi folosind un astfel de program vor avea contul sters si ban pe IP.

5.3 NU se accepta explotarea bug-urilor jocului! Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!


6. Reclama

6.1 Publicitate/reclama la alte servere (de MU si nu numai) in joc duce instant la: filtrarea adresei/clasei IP.


7. Regula AFK

7.1 Nu este permis AFK !

7.2 Un party full, dar AFK pierde orice drept asupra spotului, daca acesta este revendicat de alt party full, dar ON.

7.3 Party full, dar AFK inseamna ca absolut toti din cei 4/5 jucatori aflati in party sunt afk.

7.4 In cazul in care un party full si ON vrea sa revendice un spot ocupat de un party full, dar AFK, sunt nevoiti sa cheme un GM pe spot si sa ceara disconnect la cei AFK. Daca niciunul dintre membrii party-ului AFK nu raspunde in decurs de 10 minute, GM-ul le poate da disconnect.

7.5 In cazul in care nici un admin nu este online, atunci PM-ul sau oricare alt membru al partyului ON care vrea sa revendice spotul are obligatia de a face screenuri: 1 - cand vin pe spot si intreaba daca party-ul este afk, 2 - la 5 min dupa primul print cu F4 maxim in care sa se vada cum au continuat sa intrebe si nimeni nu a raspuns, 3 - print singuri pe spot dupa ce acesta a fost eliberat prin pk sau mutarea party-ului afk. Daca partyul afk revine dupa o perioada, acesta nu mai are niciun drept asupra spotului.

7.6 Un party nu poate sa detina mai multe spoturi trebuie sa se concentreze asupra unui singur spot.
Pm-ul unui party trebui sa stea ON , atata timp cat party-ul lui ocupa un spot de pe pe oricare din mape.


8. Limbaj inadecvat (BL)

8.1 In cazul BL (Limbaj inadecvat) se aplica regula bunului simt, BL-ul fiind interzis si sanctionat prin ban sub orice forma, chiar si prescurtata ( printurile necesita F4 la maxim )
Reclamatia cu BL o poate face de oricine atat timp cat respecta regulile de postare. In cazul jignirilor gen prost tampit etc, se vor aplica aceleasi sanctiuni. Jignirile provocate nu vor fi pedepsite.

prima abatere: ban 1 zile
a doua abatere: ban 3 zile
a treia abatere: ban 5 zile
a patra abatere: ban 15 zile
a cincea abatere: unlimited

8.2 Insulta la adresa unui admin/gm se pedepseste cu banarea intregului cont pe o perioada nedefinita de timp indiferent daca e facuta pe messager/mIRC/forum/pm forum, etc.

9. Reclamatii

9.1 Nu se iau in considerare printurile mai vechi de 24h.

9.2 Reclamatiile facute cu rea intentie, dorind a induce GM/Adminul in eroare se pedepseste cu 7 zile de ban.

Sanctiuni:

Pentru incalcarea regulilor mentionate in acest regulament, jucatorii vor fi sanctionati dupa cum urmeaza:

prima abatere: ban 3 zile
a doua abatere: ban 7 zile
a treia abatere: ban 10 zile
a patra abatere: ban 15 zile
a cincea abatere: unlimited

PS: pentru cererea printurilor incriminatoare, prin care se dovedeste corectitudinea banului : dublarea banului

Important:

Pedepsele mentionate in regulament sunt pedepsele MINIME pentru ofensele mentionate. Adminii pot mari pedeapsa daca vor considera necesar acest lucru. Un ban unlimited, este un ban pe o perioada nedefinita. Acest ban poate fi sau nu poate fi scos.

In orice alta situatie neprevazuta aici, staff-ul are intotdeauna ultimul cuvant. Nu raspundem de itemele furate si conturile "sparte" , responsabilitatea dvs fiind sa pastrati confidentialitatea contului , respectiv parola si user


English

Dont use indecent nickname or guild name! Ban Unlimited!

Comand ''//gt'' from Elite Clicker is not allowed! Who use this comand have ban unlimited!!

1. Staff Members

1.1. Disrespectful attitude / BL towards any of the Staff Members is forbidden;
Punishment: ban ranging from a simple kick to permanent and IP ban in extreme cases

1.2. Any threats made to a Staff Member are forbidden;
Punishment: account deletion and IP ban in extreme cases

1.3 You have the obligation to collaborate with admins, to show items if you are asked to do it, and to generally answer in any situation. GMs will never ask you for your password.

1.4. You must stop any hostile actions against other players when a GM appears near you, especially if your hostility is aimed at the person(s) who called the GM;
Punishment: ban for 3 days

1.5. It is forbidden to lie to Staff Members;
Punishment: ban ranging from 1 week to 1 month

1.6 It is forbidden to say you are Staff Members, or friends/relatives of the Staff Members.
Punishment: ban ranging from 10 days to acc deletion in extreme cases.

1.7 If you are disappointed with the behaviour or with the decision of a certain GM you have the obligation to discuss the problem with that GM, and if you are unable to solve it and you still feel the GM did a wrong thing, you can make a complaint to muxgame@yahoo.com regarding that GM.

Staff members means all Administrators (Admins) and Game Masters (GMs).
These rules apply anywhere, including in the game, on the irc server (channels and private messages), on the forums and in e-mails sent to us.


2. KS/stationing on a spot occupied by a full party.

2.1 A party full is a party formed by 4/5 players. A party request has to look like "Can you give me party, please", "Cand I have party, pls", not "PT", "party me now", "party plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz". A party request has to be formed with good manner, never in as an order. If you don't ask for party nicely, the PM is free to deny your request.

2.2 A player can shoot alone on a spot as long as he doesn’t KS a full party by doing this.

2.3 TAKE Rulle(takeover a spot by a party.)
-U can takeover a spot if u have party with 1 member more then the party that is already on spot (example:a party of 2 players can takeover a spot owned by 1 player and a party of 3 players can takeover a spot owned by a party of 2 players...etc) ATENTION u canot takeover a spot owned buy a party of 4 member beacuse it is considered a full party!

2.4 A player or an incomplete party have the obligation to leave the spot if the spot is being occupied by a full party.

2.5 If a player or an incomplete party refuses to leave / PKs / stations on a spot occupied by a full party, he or the whole incomplete party will be banned.

2.6 In the case of an illegal take (party full/incomplete makes ks/take to another party full) the whole party who was wrong will be banned.

2.7 In arena, at the cages, everyone in the party must be present inside the cage. On other maps, the party must be ON SPOT and visible in the print.

2.8 PK (Player Killing) is not allowed on any spot where a party is attacking monsters on any map, and will be sanctioned with 3 days ban (in the print containing the PK, murderer has to be actie).

2.9The rule does not protect the players outlaw lvl2, even if there is a spot in full party

2.11 If a party is attacking on 2 spots and a player or another party even smaller then the one attacking wants to take one of the spots then the other party must concentrare on a single spot


3. PK/KS Golden

3.1 The first player who gets to the golden mob deserves the right to have it. He only loses this right if the golden mob, or any other mob kills him while he’s fighting.

3.2 A player (a party) can’t attack 2 or more goldens at the same time. If a player attacks 2 or more goldens, and another player appears, the first player has to concentrate on only one golden mob, and he’s not allowed to shoot using any area attack.

3.3 You have to make at least 2 prints: 1) when you find the golden and you are alone with it and 2) when somebody else comes and KS/PKs you, or your BOK is stolen. Without these prints the complaint isn’t taken in consideration.


4. Scammers/Black mail

4.1 Any attempt to trick a player through trade will be punished.

4.2 Any kind of blackmailing is strictly forbidden.

4.3 In order to prove an attempt of blackmailing or scam you will need prints with the trade and the discussion between the scammer and you.


5. Cheating

5.1 The use of any type of hack/cheat application is forbidden.

5.2 People who are caught using this type of application will have their account deleted and IP banned.

5.3 It is forbidden to exploit game bugs with or without the help of other hack/cheat applications.


6. Advertising

6.1 Advertising other game servers leads to instant IP/IP class filtering.


7. AFK (Away From Keyboard) Rule

7.1 AFK is not allowed.

7.2 Any full party AFK loses all rights to the spot if another full party ON claims the spot.

7.3 Full party AFK means that ALL members of that party are AFK.

7.4 In case a party full ON wants to claim the spot of a party full AFK they must call a GM to the spot to disconnect the AFK party. If none of the AFK party members answers in 5 min the GM can disconnect them.

7.5 In case no GM is online, the PM or any other party member has the obligation to take print screens as follows: 1 – when the full party ON comes to the spot and asks the full party on the spot if they are AFK, 2 – 5 minutes after the first print, with F4 maximized, showing that they continued to ask and nobody answered, 3 – print alone on spot after the AFK party has been PK-ed or moved. If the AFK party comes back afterwards, they have no right to the spot.

7.6 If you don’t have a full party when attempting to claim the spot you will be punished.


8. Bad Language (BL)

8.1 In case of BL, common sense rules apply. BL is forbidden and sanctioned under any circumstance, even when using acronyms ( prints must be made with F4 on all the screen. )Every bad language will be punished , even stupide, idiot , moron and so on. Exceptions are made only in the case where the bad language is provoked.

1st mistake:1 days ban
2nd mistake: 3 days ban
3rd mistake: 5 days ban
4th mistake: 15 days ban
5th mistake: unlimited

8.2 Insult admin/gm will be punished with all acount banned unlimited no matter if is made on messager/mIRC/forum/pm forum, etc.


9. Complains

9.1 We wont take in consideration printscreens older that 24h

9.2 Complains made with awrongfull will to induce a GM/Admin into error will be punished with 7 days of ban
Sanctions:


Players will be sanctioned for breaking the rules stated here as follows:

1st mistake: 3 days ban
2nd mistake: 7 days ban
3rd mistake: 10 days ban
4th mistake: 15 days ban
5th mistake: unlimited
PS: requesting the prints for the ban, that prove the ban to be fair leads to double ban.

Important:

All the penalties mentioned in these rules are the MINIMUM penalties, and they can and will be harsher if the admins consider it necessarily.
An unlimited ban is a ban for an undefined period of time. The account may or may not be unbanned.
In any other situation not in the current set of rules, game masters always have the final word.
We do not take responsibility for stolen items, “hacked” accounts, you have a responsibility to keep the confidentiality of you account login and password.
Back to top Go down
View user profile http://muxgame.tk
 
xGame Rules
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
xGame :: RULES-
Jump to: